Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du befäster mig

 

Se hur jag glöder

när du rör mig,

ivrighetens blod

värmer dina händer

 

Jag är en skymning

du är ett bloss

 

Jag finner visshet

du andas liv

 

Jag känner tilltro

du befäster mig.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 161 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-01-11 17:15



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Vackert...
2015-01-11

  i af apa
så jäkla fint!
& stil säkert ..
2015-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP