Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Gegen die Dummheit kämpfen selbst die Götter vergebens."


Tiggarnas humor

Om tiggarna redan har det så bra
att de egentligen inte
behöver sitta där och tigga
 – varför gör de det då?

För att ha kul?




Fri vers av Tommy M
Läst 433 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-01-11 19:52



Bookmark and Share


  Connie
Den här är riktigt bra! Den får en att verkligen tänka efter!
2015-01-31

  Suss Petersson
En fråga som är i ropet..
2015-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Tommy M