Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Semi-neurotisk söndag

Vaknar med mardrömssvettshinna
Vaknar med gråten mellan andetagen
Vaknar med rädslan av att fortfarande vara i de levandes värld

Uttryckslös panik, ansiktet mot den kalla luften
Regnet försöker med släggkraft slå sig in till mig
Världen är grå, gråtmild men gråter hysteriskt, överdrivet som ett barn

Den enda kontakten med världen utanför rör sig
Du ringer, lilla lillasyster ringer
Och det vibrerar överallt från den som omedvetet väckte mig

Min syster vill veta om jag ens håller ihop
Du pratar om mitt intryck jag gjort...
Du vet att jag inte kan är hel utan sprit längre, va?

Mamma har ångest över att hon inte sett vad hon inte var menad att se
Hon beskyller sig själv för sitt defekta alkisbarn
Jag blir för upptagen med att kontrollera mina tysta tårar

Jag är inte i skick för mer är tårar i halsen
Jag skulle ha burit dig, lilla lillasyster
Jag skulle ha lärt dig...

Du ber mig flytta 40 mil bort, till dig
sluta dö här nere
Flytta 40 mil bort så du kan ta hand om mig
Jag som skulle tagit hand om dig...




Fri vers av Jim Friberg VIP
Läst 281 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-01-12 00:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jim Friberg VIP