Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stora ord för vardagliga ting.

Ordet krig klingar så pompöst
om stora mäktiga slag
när det egentligen bara
är en stor härva gummisnoddar
av simpla mänskliga tankar.




Fri vers (Fri form) av skogarna
Läst 378 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-01-12 02:30



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
väl konkluderat
2016-08-19
  > Nästa text
< Föregående

skogarna
skogarna