Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku den 12 januari

Havet kastar upp
människans kvarlämningar

vinterstormrester

YM Bohman-15




Bunden vers (Haiku) av Njord
Läst 241 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-01-12 15:37



Bookmark and Share


  Susanne Ljung Adriansson VIP
Talande beskrivning!
2015-01-13

  ULJO
en mycket bra och väl levererad haiku
2015-01-12

  Gunnel Eriksson VIP
Haiku med dramatik.
Tycker om "kastar upp", berättar
vad det är frågan om.
2015-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Njord
Njord

Mina favoriter
TILL ALLA PÅ POETER