Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Krigaren i Timglaset

 

Från oskyldigt blod
torkas klingan
med ett svart kläde
av uppdiktad rättfärdighet

Redan den första droppen
besudlat av nyblankt stål
ska göra minnet
av vad du en gång speglade dig i
till något vagare
än ett palats utan sten -

just ovanpå den röda sanden
som sipprar ner till källsprång
varur du aldrig ska få tillträde
att dricka

 

 




Fri vers av Almagrundet
Läst 357 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-01-12 15:38



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
allt kan läsas i mångfalds nyanser
med öppet sinne
lagt i vitt

och

på ett sätt ser jag

möjlighet

till rening
i dina ord
2015-01-12

  Njord
Vacker harmoni om ett svart ämne
2015-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Almagrundet
Almagrundet