Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din rodnad under min tunga




Naken kropp framför mina ögon
Varm hud

Jag söker
Letar
Efter svaren hos dig

Vad du ler åt
Vad du fnittrar för?

Ditt hår runt mina fingrar
Jag snurrar
Jag känner doften av dig
Den berusar mig

Och du berusar mig

Sen kysser jag dig för första gången
Överallt

Och jag älskar hur du smakar
Och jag älskar vad du känner
När du rodnar under min tunga




Fri vers av Tess74
Läst 354 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2015-01-12 19:11



Bookmark and Share


  Maggi
åh mysigt!
2015-05-10

  Lars Hedlin
Sensuellt vilt och vackert!
2015-01-13

  Teresia Ridell
Läckert hur du får fram en skön känsla, sådär snyggt lindad i vackra ord som flätar sig fint fram.
2015-01-12

  Hans Christian
Så så sensuellt.

"När du rodnar under min tunga"

Förstår inte hur du kan komma på en sådan enastående formulering.

Den skall jag sno och skicka till min särbo :o)
2015-01-12

  Peter Olausson VIP
så vackert om närheten!
2015-01-12

    ej medlem längre
Hetta och passion glöder i dina ord - snyggt..
2015-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74