Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


2015-01-12 ursäkta, det är uttryck i detta fall.


Knullrufs och sugmärken

 

 

 

"Hur känner du...?"

 

 

 

 

Din röst lämnar inte rummet

 

 

 

Ett eko av din kyss
Vilar på mina axlar
Och min kropp
Vittnar om att dina händer

 

 

 

 

Fortfarande leker och stökar överallt

 

 

 



Även om jag rör mig utåt
Över tröskeln

 

Även om jag gömt nyckeln

 

 


Är jag förföljd av din doft
Jagad av dina smekningar vid mina lår
Omkullsprungen av din längtan
Och överfallen av dina bett

 

 

På mina överarmar

 

 



 

När allt kommer omkring ...
När vi blivit tillräckligt varma i kläderna
Och dina sugmärken
Fått andas ut
Och alla igenimmade fönster

 

 


Torkat



 

 

Och mina tankar fått lägga sig till ro
Omsvepta
Av alla dina känslor
Som ett täcke runt min nakna hud

 

 


Och vi vilar
Med blicken mot himlen
Och något säger mig
Att svaret finns skrivet

 

i stjärnorna

 

 

 

 

Även om Du är där och nafsar
På mitt hjärta
Även om du tycker att jag är söt

 

i mitt knullrufs

 

 

 

 

- behöver vi liksom inte städa just

 

i dag




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 1091 gånger och applåderad av 40 personer
Publicerad 2015-01-12 22:02



Bookmark and Share


  Tomas Karlsson VIP
Bra där!

Jag bokmärker den! <3
2023-10-16

    ej medlem längre
Lustfyllt, Lekfullt och intensivt
2022-07-20

  Gin83
Denna har ett fantastiskt flyt
Oerhört snyggt skriven
Varenda ord fyller en funktion och är helt klockrent placerat

Så sensuell och okonstlad
Berör verkligen

Och med ett slut som är så j...a klockrent

Riktigt riktigt bra!
2020-11-09

    ej medlem längre
Härligt livsbejakande!! Som en sorts lätt kaotiskt dans, men ändå med full kontroll på allt. Gillar starkt.
2019-08-29

  Connie
Härlig passionerat med stänk av humor. Gillas mycket!
2015-01-24

  Nina Nightwish
Mkt bra upplägg.. gillar spänningen i texten
2015-01-13

    ej medlem längre
Vackert
2015-01-13

  Lars Hedlin
Like It A Lot!
2015-01-13

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Nä ! det är ju liksom ingen mening städa när ni ändå kommer att stöka till det igen ,ännu värre nu !
2015-01-13

  agneta pichler
känslan av
passionens värme

dröjer sig kvar..


2015-01-12

  Mirreh VIP
Bra. Vågat.

Och vackert...


Att svaret finns skrivet

i stjärnorna

2015-01-12

  freathe
applåd! gillar speciellt inledningen och slutklämmen
2015-01-12

  Tess74
Omg!
Magisk!
Och så olikt dig med vissa ord.
Gillar!
2015-01-12

    ej medlem längre
Love it! Glädjerikt och nästan dansant i sin lustfyllda karaktär.
2015-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP