Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spår av dig




Det ligger äpplen på min bricka
Det andas en doft på min kudde
Och i soffan vilar hårstrån som inte tillhör mig

Jag kommer på mig själv att le
När jag ser den obäddade sängen

Där du låg alldeles nyss
Och trippade med dina fingrar över min ångestladdade hud
Du såg inte hur jag blundade och log för mig själv
Men du skulle bara veta hur våt du gör mig

Jag kan inte se mig mätt på din öppning
Och jag vill fortsätta öppna den längre och längre
För där inne vilar något som behöver bli väckt
Och jag hörde på dig hur du nästan vaknade

Sen ska jag lära dig att kramas så jävla länge att du blir blå
Jag ska lära dig att göra kyckling och spenat med kärlek
Och sedan ska jag ännu en gång se på när du sätter på dig din bh
I ljuset från mitt fönster










Fri vers av Tess74
Läst 307 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2015-01-12 22:26



Bookmark and Share


  PersonligaSusann
kärleksångor! hett
2015-01-28

    ej medlem längre
Så snyggt.

det andas en doft på min kudde

fint.
2015-01-14

  Kaptenlöjtnant
Älskar hårstråna (som inte tillhör dig) du har humor du
2015-01-14

  Kaptenlöjtnant
Älskar hårstråna (som inte tillhör dig) du har humor du
2015-01-14

  Lars Hedlin
Stark som attan!
2015-01-13

  Hans Christian
Sensuellt värre. Ömheten lyser i dikten.
Bravo!
2015-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74