Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hitch




Jag tänker aldrig dansa med dig
Du är ju som Will Smith i Hitch
Och jag är som Albert i samma rulle

Så olika

Men jag tror jag har en chans ändå
Får jag lov?




Fri vers av Tess74
Läst 238 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-01-12 22:35



Bookmark and Share


  aol
Ler gillas
2015-01-17

  Kaptenlöjtnant
gillar skarpt
2015-01-14

  Lars Hedlin
Ibland kan man inte motstå en känsla som uppträder inom...
2015-01-13

  Hans Christian
Vilken mysig dikt. STORLER!
2015-01-13

  Hon kallar sig poet VIP
charmig text med twist...
2015-01-12

    Svarte Petter
Själv föredrar jag Albert. Han har en pesonlighet. Den andra killen kommer ingen ihåg vad han heter. Han är ju Will Smith...
2015-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74