Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

världen




det där som sägs om att
när man inte letar
finner man
är inte sant någonstans




Fri vers av wehitit
Läst 271 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-01-13 15:37



Bookmark and Share


    Jim Friberg VIP
Slår hårt, med känslan om att allt är orättvist.
2015-05-17

  Peter Stjerngrim VIP
Dina flöden som jag nu läst är nästa vart och ett inte så lite av essensen
i rubrikerna som sammanställer
och definierar de tankar och funderingar som rör sig inom, men vilka jag ännu ej lyckats befästa i skriftad form ...

Gillar ditt sätt att förmedla det som rör sig inom ...
2015-01-13
  > Nästa text
< Föregående

wehitit