Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sjukligt tillstånd

Hostar och nyser
huttrar och fryser
rödblank näsa
som snor fräsa
huvet spränger
kroppen hänger
öronen susar
allting brusar
bacillerna härjar
slemmet de färgar
är illa därann.....

och inte särskilt grann

 

YM Bohman-15




Bunden vers (Rim) av Njord
Läst 355 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-01-13 16:32



Bookmark and Share


  Minkki VIP
När man skriver självpepp får man skriva precis som det känns - krya på Dig utan stress!
2015-01-14

    ej medlem längre
Sann skildring med lite skojigt slut..tycker jag :)
2015-01-14

  ULJO
Inte roligt att vara sjuk, krya på dig
2015-01-13

  Linda CH VIP
Krya på dig! :)
2015-01-13

  Gunnel Eriksson VIP
Gillar denna skildring
av någon annans sjukdom.
Lider med skrivarjaget.
2015-01-13

  Susanne Ljung Adriansson VIP
Inte illa åstadkommit av en sjuk :-)
2015-01-13

  Njord
Ändrade slutet Svartljus

2015-01-13

  Njord
Jag vet Svartljus men skrev den dels i desperation och dels för att göra mig själv glad :=)
2015-01-13

  SvartLjus
Gillar texten men tycker att slutet kunde varit liite bättre!
2015-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Njord
Njord

Mina favoriter
TILL ALLA PÅ POETER