Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

blåst

ja jag blev blåst på min bil
hade räknat med den
tajt budget när man har barn och avbetalningar
och ska ta sig till jobbet på andra sidan stan
extra skatt för att jobba vet du
vem kan man lita på




Fri vers (Fri form) av astridchen VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-01-13 17:42



Bookmark and Share


  Henrik Krantz
bokmärker den här. :P
2015-01-17
  > Nästa text
< Föregående

astridchen
astridchen VIP