Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trösta mig


Vem bär mig, då oron plågar mitt hjärta?
Vem bär mig, då tårar forsar fram?
Vem bär mig, då rädslan lever inom mig?
Åh, det är du, som glödande, sprudlande energi
till mig sänder, tänder den berörande stillheten, glädjen.
Äntligen, inre harmoni!
Bär du mig ännu?
Vem bär mig återigen?
Drömmar i den oändliga tystnaden......!
Drömmar i den oändliga tystnaden och
i drömmarnas jublande kulmen vill jag förbli!
Vem bär mig?
Trösta mig!




Fri vers av Håkan Barck
Läst 413 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-01-13 21:27



Bookmark and Share


  JanneArthur
Underbar! Tusen tack för att du bjuder på detta! Inspiration och vackra ord...
Tack / Arthur
2015-01-29

  Maj-Lis VIP
Berör
2015-01-22

  Marita Ohlquist VIP
Text som går in i själ och hjärta!
Väcker tankar och känslor.
2015-01-21

    Frozenbride
Tycker om!
2015-01-18

  Chawa VIP
Stor är längtan i de orosfyllda frågorna... Sensibelt framfört och jag blir berörd...
2015-01-18

  amanda_panda
Mkt känslofylld och bra! :)
2015-01-17

    ej medlem längre
Längtansfull o väldigt fin
2015-01-17

  aol
En klar tvåa för tempo rytm och att känslan var så berörande,

2015-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Håkan Barck
Håkan Barck