Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku 14 januari

I viken ligger
mudderverket förankrat

bottenvårstädning

YM Bohman -15




Bunden vers (Haiku) av Njord
Läst 209 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-01-14 18:55



Bookmark and Share


  RitaBrunner
En ovanlig iakttagelse i haikuform. Inte botten utan toppen!;)
2015-01-15

  Gunnel Eriksson VIP
Man kan behöva gå till botten
med det mesta. Bra haiku!
2015-01-15

  Minkki VIP
Kul :)
2015-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Njord
Njord

Mina favoriter
TILL ALLA PÅ POETER