Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek kan aldrig förglömmas

 

Ett krus

är inte sprucket

om det bevarar mina drömmar

 

Ett ljus

har inte brunnit förgäves

om det leder mig genom mörker

 

En saga

är aldrig påhittad

om den fyller mig med hopp

 

En kärlek

kan aldrig förglömmas

om man levt den

som jag har gjort

med Dig.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-01-15 18:29



Bookmark and Share


  Ritva
Gillar, rar och bra innehåll.
2015-01-16

  ResenärGenomLivet VIP
O, så vackert...varmt och kärleksfullt...
2015-01-15

    ej medlem längre
Bra Peter..
2015-01-15

  Teresia Ridell
Starkt och fint !
2015-01-15

    Lena Söderkvist VIP
En rar dikt.
2015-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP