Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gråter terrorn

då droppar regnet
sakta ovetande
utan takt
mot mitt fönsterbläck
och anar ej
att jag lyssnar
och räknar
tårarna som faller
från det moln
som gråter terrorn
på jorden idag




Fri vers av Sonja Sidorow Lapington
Läst 391 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-01-15 23:22



Bookmark and Share


  Fredrik P. VIP

Ja, vi sörjer i det privata
men också det som händer
i världen.
2015-01-16

  Lars Hedlin
Mycket bra i beröring och närvaro! Kram
2015-01-16

  aol
Bara så bra och gripande skaldat vännen en dikt som griper tag i en,
2015-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Sonja Sidorow Lapington
Sonja Sidorow Lapington