Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En tekst.


Livets melodi



Med sorgen
tomheten
- kommer også

styrken -

fra et sted
jeg trodde
var så langt borte
-
nå føles det
mer nære
enn noen sinne -


Med tårene
forløses noe
av smerten -
prosessen
er taktfast
og vaklende
på samme gang
-

Vinden tar med
seg deler av vinteren
- rester av snø og slaps
på bakken - grå-hvit
i mot den mørke asfalten


En dag skal jeg synge igjen
- om livet - om hverdagen
om savnet - om gledene
om det som rommes i
en tekst - og i en melodi

- livets melodi


En tid er forbi
og igjen står
minnene - som et hvitmalt
stakitt - som en hage dekket
i grønne valører - som et tre
under solen -
og under natthimmelen
og der står jeg -
ser på stjernene - universet


Tid - terapi - ute ord
farvelagt - en strek -
et hjerte - en sjel på hvitt papir -

- livets melodi

vemodet henter meg igjen
og tårer renner nedover mine
kinn - jeg gjør hva jeg kan -
for å stå i det - ikke løpe avgårde
-

Jeg vil bygge
bygge noe -

- jeg vil så mye
nå har jeg funnet
en styrke - den styrke
jeg trodde var så langt
borte - den fant jeg i
sorgen - den holder
meg oppe - gir meg tro
på framtiden - at jeg kan
bygge noe stort - at jeg kan
få til det jeg vil -

dag for dag ser jeg litt klarere
gjennom tårene -

- ser på stjernene - universet


Tid - terapi - ute ord -
farvelagt - en strek -
et hjerte - en sjel på hvitt papir -


i sorgen finnes det en styrke
en glimt av lys - terapi uten
ord - en sjel på hvitt papir



- livets melodi




Fri vers (Fri form) av Nina.K
Läst 285 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2015-01-17 00:25



Bookmark and Share


    Monica Kvist VIP
Ingen kan beskriva en känsla så vackert som du. Stor kram!
2015-01-17

    ej medlem längre
Fin dikt
2015-01-17

    ej medlem längre
Det här är så bra. Att hämta styrka ur det smärtsamma, att hitta ut från sorgen, och att sätta ord på det hela med sådan skönhet, livets melodi, ja visst.
2015-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Nina.K
Nina.K