Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Läppar av en rädd flicka





Läppar av en rädd flicka
Skakar i kölden
Och döden kryper närmare hennes hjärta

Hon lyssnar
Räknar baklänges när Djävulen trippar fram på tå i högklackat

Han smetar sin säd i ansiktet och ler
Kysser hennes tårar till is

Du är inte ensam viskar han
Och smeker hennes bröstvårtor
Sedan sliter han upp bröstkorgen och matar henne med sin kärlek




Fri vers av Tess74
Läst 318 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2015-01-17 18:21



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Intressant.
2015-01-26

  Lars Hedlin
Verkligen bra och starkt..
2015-01-20

  Henrik Krantz
jag ser en maniac framför mig, men jag är också trött och lyssnar på någon skum musik här.
2015-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74