Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ystäväni



Olet hiljaa
silmäsi sanovat
enempi kuin sanat

Luen niistä
jälleennäkemisen ilon
myös mutta myös ikävän ja kaipuun


Lämmin halaus ovella
sitten olit poissa

Pikainen vierailu
mutta antoi minulle paljon

Rappusissa kuulen
askeleesi loitentuvan

Vedän verhon sivuun
katson ikkunasta ulos

Otat polkupyörän
katseemme kohtaavat
vielä kerran



















Fri vers av maija tuori
Läst 387 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-01-17 20:09



Bookmark and Share


  walborg
Hienosti kirjoitettu
2015-01-17
  > Nästa text
< Föregående

maija tuori