Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Limerick


Osedligt!

En kättjefull präst i Toscana,
besitter en osedlig vana,
trots de löften han gett,
så blir han aldrig mätt,
att på lättklädda fruntimmer spana!




Bunden vers (Limerick) av Maria Sundelius
Läst 327 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-01-18 15:05



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Som sagt, mannens bästa lekkamrat är kvinnan.
2021-02-06

  Ronny Berk
trevlig och väl formulerad limerick, ja !
2015-01-25

  Peter Olausson VIP
fin rytm och kul innehåll!
2015-01-22

  Lars Hedlin
Gillar!
2015-01-22

  Ewa-Britt Nilson VIP
En limerick värd att prisa
som med få ord ju kan bevisa
trots lovat heligt
längtas det till keligt
denna diktare skulle Man leasa!
***************************

2015-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelius
Maria Sundelius