Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Eftermiddag i januari


Solens sista strålar

Solens sista strålar når in i hörnen
nu är det skymning ute, himlen är mörkgrå
det är eftermiddag i januari
nu är det helt svart, ogenomträngligt mörker
klockan är sju minuter över fyra
Vi tänder i alla rum, så att vi piggnar till.




Fri vers av Susa
Läst 139 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-01-18 17:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Susa
Susa