Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den dagen Antonia kom

Det var kroniskt kallt, men ändå vår
I mitt utrymme i livet, där ingen nånsin sov
Och det kändes som år sedan jag fick en vän

Då jag trodde att regnet var allt som höll mig vid liv
Och det taktfulla marscherande som gömmer sig i det
Jag var trasig till den nivån då ensamheten var helande

Strosade med fingrar mot slitna väggar
Väntade på ett rop från världen utanför,
men kunde aldrig lyssna, för jag rökte inne

Nervöst rörde jag mig runt mig själv
Dagarna blev mörkare, men det var vår
Och jag hade inte slutat vänta på nån som förstod

Det enda som var djupare än min sorg var dina ord




Fri vers av Jim Friberg VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-01-18 19:30



Bookmark and Share


  Magica VIP
Berörande.
2015-01-20

    Frozenbride
Du skriver så orden stannar kvar. Jag gillar det mycket!
2015-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Jim Friberg VIP