Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brännmärkt i verkligheten


Till de männsikor, som har dansat i rastlösheten:

Just nu flammar mtt ljus för er.

Till de männsikor, som ej mäktade att leva
med en önskedröm:

Just nu flammar mitt ljus för er.

Till de männsikor, som har en brännmärkt själ:

Just nu flammar mitt ljus för er.

För trånande hjärtan visas kylans eviga glöd....

Ha tålamod!

Framtidens ögon kan tända det sista andetaget återigen!







Fri vers av Håkan Barck
Läst 308 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2015-01-18 21:11



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Fint skrivet till alla brännmärkta - hoppfullt!
2015-06-22

  Marita Ohlquist VIP
Tycker om din text!
2015-01-21

  Chawa VIP
I ljus och värme, hopp och tröst - mycket fint skaldat!
2015-01-18

    ej medlem längre
Väl förmedlat och formulerat.
2015-01-18

  aol
Vackert och så nära berörande skaldat,
Betyg en klar trea,
2015-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Håkan Barck
Håkan Barck