Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att sluta låtsas

Jag är bara en skugga

Jag önskar jag kunde visa dig

den oändliga glödhärden




Fri vers av Connie
Läst 505 gånger och applåderad av 32 personer
Publicerad 2015-01-19 04:06



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Man kan mer än man tror...det är bara att försöka och inte ge sej...tänkvärd text...
2015-01-22

  Carl Mikael Fäldt
Kanske är det just det du gör!?

Välkommen text i dessa hatets dagar!
2015-01-20

  Lars Hedlin
Mycket starkt i känsla!
2015-01-20

    ej medlem längre
En väldigt berörande text.. Applåder!!
2015-01-19

    Dan Myrbeck
Det kan du
om du vill.
2015-01-19

  amanda_panda
Berörande bra text!
2015-01-19

  Peter Olausson VIP
glöden går inte att dölja, den värmer igenom aska och tänder eld på sitt hölje, så länge det finns syre
2015-01-19

  TrollTörnTrappan VIP
Följer man skuggan kommer man nog till elden förr eller senare...
2015-01-19

  Ingrid Trolle
Starka känslor
inom.
Berörande
2015-01-19

  Teresia Ridell
Starka, nakna ord. Bra skrivit !!
2015-01-19

  Marita Ohlquist VIP
Att vilja men inte våga/kunna!
2015-01-19

  ULJO
Den oändliga kärlekens glöd. Fint skrivet.
2015-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Connie
Connie