Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag och den där Nils

flyger över stad

och land

nynnande på

en melodi som

jag inte minns

texten till

men den är 

storslagen

 

kanske är jag

en Nils Holgersson

med oräkneliga

sånger som

flyger med mig




Fri vers (Fri form) av Kim VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-01-19 09:55



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Tycker om din text! :)
2015-01-20

  Ljusletaren
Låter underbart!
Flyg och lev och se och känn in världen
/ kram
2015-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Kim
Kim VIP