Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven vintern 2005.


Knytnävar



Sanningen
naken



framför



smaken
besk



hjärtat
stelt


långa
avbrott




i väntan
på slaget





lögner




knytnävar
i ansiktet




magen



kippar
efter luft




vaknar stel
kall




ensam







Foto;

Robert Alnestedt




Fri vers av sommarmoln
Läst 232 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2015-01-19 10:24



Bookmark and Share


  blekhet VIP
Starkt!
2015-01-21

  Fredrik P. VIP

En dikt som ett slag mot min solarplexus. Våldsamt stark!
2015-01-19

  Chawa VIP
Så ont gör dina ord... Känner utsattheten. Mycket starkt förmedlat...
2015-01-19

  träsnidaren
Starka
mörka

Rader

Väldigt


fint

fångat.
2015-01-19

  Ronny Berk
den nakna sanningens ensamhet, slagkraftig poesi, ja
2015-01-19
  > Nästa text
< Föregående

sommarmoln
sommarmoln