Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Singulariteten

Ytan ligger stilla
Som din vackra hud
Vi kan aldrig vinna
Men vi kan leva nu

Dansar solens vindar
Över himmelen skär
Dansar mjuka ringar
Längs med vattnet här

Under en sekund
Är jag evigt ung

Som vår längtan sjuder
Mitt magnetfält får kontakt
Som vår önskan ljuder
Hjärtslag operfekt i takt

Under en sekund
Är jag evigt ung

Din luft vibrerar, andas liv i mig
Min existens, så självklar nära dig

Spräng mig nu
Spräng mig nu

Under en sekund
Är jag evigt ung




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av blekhet VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2015-01-20 15:14



Bookmark and Share


  Crapnex
Härlig text! Tonsatt? Bra flyt och vackra ord.
2015-01-25
  > Nästa text
< Föregående

blekhet
blekhet VIP