Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om en saknad vänskap


Jag är kvar här

Låten:
https://youtu.be/OowO5K6F6mg?si=zMKF02yx-qQpCJ5g


Vi har aldrig varit särskilt lättimponerade
Vi har aldrig varit dom som låter sig köpas billigt
Vi har alltid varit del av samma armé
men vem orkar hålla upp garden?

Jag är samma nu som då
Du kan lita på mig
Jag är samma nu som då
Jag lovar och svär
Jag är kvar här
Jag finns kvar här
Jag är kvar här

Vi har aldrig varit särskilt bra på att säga sånt
som faktiskt betyder nåt, vi talade genom skämten
Men man växer upp, har mycket
och tankar slår ner som en kil, tills ungdomen spricker

Men du är samma nu som då
Jag är säker på det
Du är samma nu som då
Jag lovar och svär
Var du än är
Finns jag kvar här
Ja, jag finns kvar här

Jag är samma nu som då
Du kan lita på mig
Jag är amma nu som då
Ja, jag lovar och svär
Jag är kvar här
Jag finns kvar här
Jag är kvar här




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av blekhet VIP
Läst 42 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-12-04 17:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

blekhet
blekhet VIP