Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När nattmaran gått tar dagsmaran över

När decembermorgonens trevande ljus
långsamt smyger in
genom ögonlockets tunna springa
flyr nattmaran ner i djupet
som en ål mot det oändliga havet

När stadens böjda huvuden
långsamt pulsar ner
mot perrongens snöklädda betong
flyger dagsmaran in
som en motvind av iskristaller

Vi vet ännu inte mycket
om vad som sker i Sargassohavet
Ungefär lika lite vet vi
om varandra




Fri vers (Fri form) av blekhet VIP
Läst 58 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-12-04 08:57



Bookmark and Share


  Stefan Tho VIP
Sista stycket är otroligt bra!
2023-12-04
  > Nästa text
< Föregående

blekhet
blekhet VIP