Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Erosion

Tid är friktion
mellan oss
och den ständiga expansionen

Som floder
eroderar landskapen
eroderas vi
i tidens ström

Men strömmen har ingen riktning
för vart vi än vänder våra ansikten
rinner tiden oundvikligen
ifrån oss




Fri vers (Fri form) av blekhet VIP
Läst 69 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-11-13 01:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

blekhet
blekhet VIP