Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kontinentaldrift

I plymer av glödande aska
som fyrar vid horisonten
såg jag en ny framtid

Seglet slog en stilla rytm
när jag sakta gled ut
på vatten ingen kartlagt

Och jag såg mina minnen
som avlägsna stjärnor
på den klara natthimlen

Genom tusen döda drömmar
gick min tysta segelfärd
tills jag fann dig
min kontinent




Fri vers (Fri form) av blekhet VIP
Läst 46 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-01-29 17:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

blekhet
blekhet VIP