Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ovisshetens sjö

Jag hade precis grävt fram en mask ur jorden
när ett gammalt träd föll på andra sidan sjön
Jag ryckte till, tappade fokus
Och när jag tittade ner i jorden igen
var masken borta

Jag såg ut över den skära spegelytan
Färgerna och de långa skuggorna
Med ens var allt som i stiltje
Jag vet att skymningen inte väntar på någon
Så jag övervägde då om det vore värt
ännu ett försök




Fri vers (Fri form) av blekhet VIP
Läst 57 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-01-15 15:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

blekhet
blekhet VIP