Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankenöt

Vad är det för likhet

mellan mig och en blomsterhandlare? 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi jobbar båda med orkidéer 




Fri vers av Connie
Läst 347 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2015-01-20 18:30



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Det var en kul nöt...:-)
2015-01-22

  bumerang

Men du då?
Du är ju samtidigt en orkide
- som oss
2015-01-21

  L.byström
Kul tankevrängare!
2015-01-21

  Johan-70
Den var klurig ;)
2015-01-21

    Dan Myrbeck
Båda har ni fina lökar.
2015-01-21

  Lars Hedlin
;) kram
2015-01-21

  ULJO
Härligt uttryck med stor finess
2015-01-20

    Sefarge VIP
När tankeverksamheten tröt
Och Polletten vägra fall ned
Är det tur. Att Du svaret
Längst ner ger. Eller hur!
:))


2015-01-20

    ej medlem längre
Man kan nästan tro att du är en blomsterhandlare när man sett alla dina fina blomsterfoton...
2015-01-20

    Lena Söderkvist VIP
Trodde att ni båda hette Violet som andranamn...
2015-01-20

  stig wikman
Orkar du med det , lilla vän.

KRAM Å APPLÅD.
2015-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Connie
Connie