Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Augusti


Den andra stranden

 

 

sommarens sista
blommor
stod vissna
i skogskanten

jag såg blod på
himlen

innan natten
sakta försökte
läka såren

vita vågor drog in

jag gick på vattnet
bort
över sjön

vi var förlorade

vi såg det
båda två

men vi kunde inte stoppa
kulorna
från att vina

vi kunde inte
stoppa regnet

det är långt nu
långt till land

långt till
den andra stranden



P.G 20150120




Fri vers av Peter G VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-01-20 21:59



Bookmark and Share


    Marica Dahl
Snyggt ordflöde i denna rytmiskt fulländade dikt. Kraftfullt berörande!
2015-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Peter G
Peter G VIP