Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gryningen

 



stilla gryning
kom och
håll om mig

låt mig bo
i din stillhet

låt min längtan
sakta vakna

ge mig mod
att möta
morgonen

håll om mig

vagga mig stilla
i ditt varma
gryningsljus


ge mig kraft
att leva denna dag



P.G 20150120

 




Fri vers av Peter G VIP
Läst 297 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-01-20 23:22



Bookmark and Share


  DominiQueen
Splendito, BOKMÄRKS.

2016-04-02

    Marica Dahl
En mycket vacker och innerlig text, nästan som en bön. Gillar verkligen formuleringen:
"låt mig bo
i din stillhet" som jag tycker ger texten extra styrka.
2016-01-10

  Hanna Mari Wallin
fint framfört i sitt vemod
inbäddad kärlek
2015-09-14

  Carl Mikael Fäldt
Innerligt skaldat!
2015-07-23

    snöö
Som vanligt får du fram stora känslor i din dikt, ord som känns på djupet, känns och känns igen så som livet kan vara vissa dagar.
2015-03-01

  Connie
Rofylld text som gör mig varm inombords!
2015-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Peter G
Peter G VIP