Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Össjö kyrka Ängelholm


Kyrkogården

Hon hade varit där 

för att sätta blommor på graven

Nu hade hon svarta sorgband under naglarna

 

 




Fri vers av Connie
Läst 442 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2015-01-22 02:10



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Berörande och bra skrivet.
2015-01-22

    Dan Myrbeck
Oj vilken jättefint komponerad bild! Ja hade ju foto som hobby förr om åren, så ja vet....!

Ja förstorade den 300% och njöt av varje pixel....höll nästan på att glömma läsa texten....men de ska ja göra nu!

2015-01-22

    ej medlem längre
Sorgen sätter sina spår, både synliga och osynliga...
2015-01-22

  Lars Hedlin
KRAMAR!
2015-01-22

  louisegirl
Berör starkt..<3
Bra skrivet!
2015-01-22

  Ljusletaren
Berörd/ kram
2015-01-22

  Marita Ohlquist VIP
Berör mitt innersta.
2015-01-22

    Elisabeth Nilsson VIP
Hon bar med sig sorgen därifrån. Fint!
2015-01-22

  Ingrid Trolle
Fint skaldat
2015-01-22

    ej medlem längre
Fin reflektion.
2015-01-22

  ULJO
Fint och med vördnad
2015-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Connie
Connie