Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trottoaren

 

 

Jag kör sakta förbi trottoaren

där du satt den där gången

jag såg dig allra först

Sist jag såg dig

var allt över.




Fri vers av Lars Svedin VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-01-22 11:30



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Stimulerar tanke, känsla och fantasi!
2015-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Lars Svedin VIP