Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku 22 januari

Hundarna vilar
med rytmiska andetag 

torsdagsförmiddag

YM Bohman-15




Bunden vers (Haiku) av Njord
Läst 274 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-01-22 11:57



Bookmark and Share


    skamfilad
Åh, vilken härlig en. Varmt vardagsvackert.
2015-01-28

    Bodil Sandberg
Fin haiku ser nåra voffsingar
och hör lite mysigt chestande...eller hur det stavas..
2015-01-26

  Anya VIP
De rytmiska andetagen är talande! Bra!
2015-01-23

  erkki
Det måste nog vara ett väldigt hårt slit
att flåsande overksamt titta
hur Husse och Matte på plats får den dit
en port i det hus de besitta

Kan månne varandra man jaga därinne
Vi Verdi, Puccini och du
en värdefull del av en byrackas sinne!
Se till att bli färdiga nu!
2015-01-22

  ULJO
Fin haiku
2015-01-22

  Gunnel Eriksson VIP
Så rofyllt!
2015-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Njord
Njord

Mina favoriter
TILL ALLA PÅ POETER