Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nytt År

När det gamla året gick ut genom vår dörr
passade det nya på att smita in.
I nattens mörker och med raketers surr
blev det Gott Nytt År till vännen min.

Nu börjar den nya dagen vakna till liv
nu finns ett helt år utan krav.
Från 2014 till 2015 var det bara några kliv
nu kan man gå som herden med sin stav.

Får se vad som mellan 2015 och 2016 sker
det finns timmar över att glädja andra.
Nu blir dagarna längre med en sol som ler
nu finns tid över att ta hand om varandra.




Bunden vers (Blankvers) av Kjell Damstedt
Läst 254 gånger
Publicerad 2015-01-22 12:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kjell Damstedt