Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bröllop

På motorvägen rullade vår bil,
som brudar var naturen klädd.
Gungande brudar lyste upp var mil,
varenda brud i dimma och dis klädd.

Så oerhört vacker var vår tur,
man glömde bort vårt mål.
Vad gör väl det, en brudnatur?
på scenerier är herren inte snål.

När vår herre ordnar med bröllop,
då lyser var buske, var gran och tall.
Då finns inget hinder, intet stopp,
då sjunger djuren med i bröllopstrall.




Bunden vers (Blankvers) av Kjell Damstedt
Läst 262 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-01-22 14:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kjell Damstedt