Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: Eva Langrath Tack Catharina Edin för att din text ”i givakt” gav mig nyckeln till dagen och avslutningen på min påbörjade text


Ödelagd

Ångestmöte
energidränerad
frusen kropp
trötthet utan gräns

stråkar talar
mjukt

hon tänker på
valet som någon
annan gjorde

livet kommer
ingen undan

läser
morgonorden i boken
sök i ditt hjärta

men där finns bara tomhet

på skärmen
möter hon orden

Gud är större än jorden

och själen stannar
kvar i sin givakt

tätt intill hjärtat

 

© Eva Langrath 2015




Fri vers av Eva Langrath VIP
Läst 398 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-01-22 18:59



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
En mycket vacker dikt Eva och eloge ävenså till nyckelgivaren
Jag läser som oftast dina dikter med andakt för det har på något sätt blivit så med tiden
Det är starkt konstfullt och oerhört fint kram<3
2015-01-23

  Anya VIP
Härligt när man får inspiration av poetvän. En känslofylld text.
2015-01-23

  ULJO
Mycket fint skrivet
2015-01-22

  Catharina Edin VIP
Du gör mig så glad så du vet inte! Vilken fin text det blev, och nu har du gjort min dag, det är ju det jag vill när jag skriver, möta läsaren, föra ett slags samtal -
2015-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP