Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vänskapens vind


...Vårdar glöden i våra hjärtans djup.
Dina andetag är mina andetag.
Mina andetag är dina andetag.
Lyssna till vänskapens vind!




Fri vers av Håkan Barck
Läst 520 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2015-01-23 21:13



Bookmark and Share


  DominiQueen
Så vackert och finstämt gestaltat
- vänskap är så fint
kan ibland ta långt tid att bygga upp
men ibland kännas mera som ett kärt återseende - då tvenne ses första gången :-)
helig är vänskapen

2015-07-06

  KattenKin VIP
Lite Ferlin över den här, fint!
2015-06-22

  Stjärnöga
viska mitt namn
i vinden
och jag ska alltid
höra dig
vänskapens vind
ska bära oss
in i evigheten..
så vacker poesi
och underbara
tankar
2015-05-02

    Dan Myrbeck
Bra skaldat
om något
vikigt:

Vänskap

2015-01-26

  Lars Hedlin
Mycket vackert!
2015-01-25

  älvdans
Öppet ... naket ... i känslans energi... gillar
2015-01-24

    Lena Söderkvist VIP
Dina ord känns väldigt bra.
2015-01-24

  aol
Vackert min vän den ska vi ta vara på
2015-01-24

  Marita Ohlquist VIP
Vänskapens vind är som en smekning på kinden!
Bra skrivet.
2015-01-24

  Chawa VIP
En mycket fin vind och så är din dikt!
2015-01-23

  amanda_panda
Gillar djupet i denna...fint!
2015-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Håkan Barck
Håkan Barck