Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nätter som denna

Det var stoltheten
Före fallet
Du är inte dig
Jag röker för att dö

Bakom varje dörr
Döljer sig ett fall
Jag vill ha min frihet
Och vem är jag att stoppa dig

Lågan blev till glöd
När regnet föll
Och jag ska komma
Jag ska gå

Allt vi har
Allt vi förlorat

Det jag inte kan säga
Skriver jag ner

Allt jag haft
Allt jag förlorat




Fri vers av Hecate
Läst 192 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-01-24 02:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hecate