Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagligt liv

 

Av nattlig kärlek

byggs dagligt liv.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-01-24 12:25



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Så enkelt och så stort, vist och vackert !
2015-01-24

  Marita Ohlquist VIP
Lysande!
2015-01-24

    ej medlem längre
Ord som säger allt...
2015-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP