Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto Eva Langrath


Skogspromenad


tystnaden bäddad
i vithet

förbi mig
flåsar jakten på formen

snörök
från hoppande ekorre

söker
hjärtats innersta sanning

den döljer sig

på stigen finns
många fotspår

 

© Eva Langrath 2015




Fri vers av Eva Langrath VIP
Läst 354 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-01-24 18:21



Bookmark and Share


    Madeleine Ågren (Maduska)
Så fin bild. Ler: "Förbi mig flåsar jakten på formen" - underbart. Just i naturen kan man söka hjärtats innersta sanning, och fotspåren av oss som gör det finns överallt.
2015-01-30

    eva m h
Ännu en fin betraktelse av dig
2015-01-25

  ULJO
Briljant skaldat
2015-01-24

  Ronny Berk
vacker naturlyrik, ja ! jag tycker om när poeten bäddar med vithets tystnad ...
2015-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP