Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Från glädje till sorg





Livets blomma stod i knopp

öppnade försiktigt kronbladen



Vissnade innan den hann slå ut




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 361 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2015-01-25 10:33



Bookmark and Share


  Marja-Liisa Koski VIP
Så vemodigt vackert!
Kram!
ML
2015-02-02

  ResenärGenomLivet VIP
O...sorgligt...
2015-01-28

    ej medlem längre
Ja när lyckan tas ifrån en, då gör det ont.
2015-01-26

  Linda CH VIP
Mycket vackert om livets orättvisa.
2015-01-26

  ULJO
En riktig hjärtekrossare
2015-01-25

  Valter Örn VIP
Vackert beskriven sorgens känsla...
2015-01-25

  Alicia Stenfors
Vad synd!
2015-01-25

  Ingrid Trolle
Så sorglig vacker
beskrivning av
det som inte får
hända.
2015-01-25

  Teresia Ridell
Sorgset, vackert på ett mycket skört sätt.
Mycket väl valda ord.
2015-01-25

  Rise Little One
En sorglig text som kan tolkas i olika sammanhang...
2015-01-25

  Veven
väldigt vackert och det känns, gör ont.
2015-01-25

  walborg
En gripande bild
2015-01-25

    Elisabeth Nilsson VIP
Sorglig vacker text som går in i hjärtat!
2015-01-25

  i af apa
sorgset,
men så kan
det också hända
döden är alltid
i livet...
2015-01-25

    ej medlem längre
När ett ungt liv vissnar alltför tidigt känns livet meningslöst...

2015-01-25

  Håkan Barck

Diktens budskap i de olika
beståndsdelarna vävs
samman till en mystisk
(spännande) strålglans.

Tänkvärd!


2015-01-25

  Marianne Räf
En sådan sorglig historia.
Från och sen till motsatt
håll är, ju, bättre....
2015-01-25

  Alva Johnsson VIP

Dubbelt vacker, den tid som gavs.
2015-01-25

  Lars Hedlin
Starkt i beröring
2015-01-25

  louisegirl
Berör <3
Jättefint förmedlat!
2015-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP