Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den goda viljan


Har mig
tillags

ända tills
stjärnorna döljs

av moln
fyllda med tårar

Ändå viljan att fortsätta
sätta sin prägel
av sin egen doft

Den goda viljan




Fri vers (Prosapoesi) av Jack E. Gladh VIP
Läst 164 gånger
Publicerad 2015-01-25 19:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jack E. Gladh
Jack E. Gladh VIP

Mina favoriter
FROST