Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Igen





Tänk om jag aldrig mer kommer känna hjärtat slå
Så där jävla hårt
Som jag behöver

Tänk om jag aldrig mer får kyssa läppar av passion

Eller känna hur någon drar sina fingrar i min nacke
Kan det vara så att allt är dött
Och kan det vara så att min tid är förbi

Jag vill inte ha mörkret i mitt hjärtas vardagsrum
Vill inte känna andetag i mörkret som river i min själ

Jag vill bara känna











Igen




Fri vers av Tess74
Läst 252 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-01-25 20:05



Bookmark and Share


  Carina Bendix
Starkt och igenkännande. Bra.
2015-01-29

  Lars Hedlin
Bra starkt och känslosamt ......kram
2015-01-26

  Hon kallar sig poet VIP
fin, men jobbiga tankar, många kan nog känna igen sig i denna...
2015-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74