Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtats steg i planeter.


Jag önskar att jag fick se dig
på ett sätt
som bara hjärtat kan få.

Att du var min på ett sätt
som bara fanns mellan oss två.

Vi glömde kanske att våra världar krockar
att andra kan besöka ditt universum
på ett sätt ingen annan kan utforska.

Men för min del, behöver enbart en finnas
för hjärtats små steg
som kan klättra in och låta mig få se
berg och utsikt över din personlighet.




Fri vers (Fri form) av gurkmupp VIP
Läst 154 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-01-26 04:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

gurkmupp
gurkmupp VIP